lørdag den 16. juni 2012

Chili mayo


Pas på! Man bliver nemt afhængig og begynder at spise den på alt.
Udgaven her smager fuldstændig som på de bedste sushirestauranter og barer.


Serveres til sushi, fritter eller smøres i sandwich eller burgere.

1 stor portion:
4 past. æggeblommer
2 spsk sushi risvinseddike med sukker
2½ spsk Sriracha Hot chili sauce (den bløde plasticflaske med den røde tut. Fås overalt)
3½ dl rapsolie (Ikke koldpresset. Det skal være den billige på plasticflaske som er neutralt smagende.)
i knivspids fint salt

Pisk æggeblommerne med elpisker i 45 sek. Tilsæt risvins eddiken, salt og chili saucen og pisk videre lidt endnu. Tilsæt olien et skvæt ad gangen under fortsat piskning. Smag evt. til med mere chili sauce, hvis du vil havde den stærkere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar