lørdag den 16. juni 2012

Cookies med mørk chokolade, appelsin, kanel og chili



Den raffinerede cookie.

25 stk.

250 g blødt smør
250 g fint rørsukker
1 æg
1 ts kanel
1 lille ts stødt chilli
1 spsk fintrevet appelsin skal
5 dl mel
200 g grofthakket mørk chokolade 70 %

I en stor skål æltes ovennævnte ingredienser sammen i nævnte rækkefølge, hvor der æltes grundigt mellem hver ny tilsat ingrediens. Dejen formes til bordtennisbold store kugler som trykkes sammen til de er 1 cm i højden. Placeres med passende mellemrum på 2 bageplader beklædt med bagepapir og bages i forvarmet varmluftovn ved 175 grader i 8-10 min. Hold øje med dem. Giv dem endelig ikke for meget. De skal være bløde i midten. Når de er gyldenbrune i kanten er de færdige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar