lørdag den 16. juni 2012

Kartoffelklatkager med mangochutneydressing


Er rigtig gode til brunch, hvor de evt. kan laves dagen i forvejen og så lige varmes i ovnen kort før servering.


Klatkagerne:
3 groft revne bagekartofler
1 stort finhakket løg
1 fed knust hvidløg
1 stor håndfuld fint hakket persille
3 æg
Lidt smør til stegning + salt og friskkværnet peber

Dressing:
1 spsk stærk mangochutney
1 spsk citronsaft
2 dl fromage frais


Bland samtlige ingredienser i en skål. En lille klat smør fordeles på en brandvarm pande og med en stor ske lægges ”dejen” på til små kartoffelklatkager. Der kan være 4-5 stk på en pande. Før de vendes (efter et par min.)og steges på den anden side, drysses hver enkelt med lidt salt og peber.

Bland ingredienserne til dressingen og server den med kartoffelklatkagerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar