lørdag den 16. juni 2012

Peanut butter chicken med spinat



Denne her var jeg nødt til at få med, da det har været en af de mest efterspurgte retter, da jeg arbejdede på Sony. Den smager fantastisk og er super nem at lave.



1 spsk olivenolie
1spsk finthakket frisk ingefær
2 fed finthakket hvidløg
½ finthakket rød chili befriet for kerner
2 ts mild karry
1 pakke kyllinge inderfileter skåret i mindre stykker
4 spsk peanutbutter
1 ds kokosmælk
2 dl frossen optøet spinat i kugler
Salt og peber efter behov



I en gryde svitses hvidløg, ingefær, chili og karry i olivenolien. Inderfileterne tilsættes og svitses med til de skifter farve. Så tilsættes peanutbutter og kokosmælk sammen med spinaten. Lad det komme op og koge og skru derpå ned og smag til med salt og peber.

Serveres med sorte ris (Fås i Irma og er ikke det samme som vilde ris. Indeholder dobbelt så mange fibre som brune ris og smager meget bedre.).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar