lørdag den 16. juni 2012

Sellerisalat med æbler og granatæbler



En smuk og anderledes salat. Knoldsellerien får en delikat og nærmest eksotisk smag, når den bliver serveret rå på denne måde.

Til salaten:
½ knoldselleri skrællet og skåret i fine tændstiktynde strimler
4 æbler befriet for kernehus og skåret i små stykker
2 hjertesalat skåret i mindre stykker
1 stor håndfuld spæde spirer
Kernerne fra 1 granatæble
1 håndfuld friskhakket persille

Dressing:
1 stor ts Dijonsennep
2 ts ægte maoynaise fra pose
½ ts salt
½ ts tørret timian
½ fed knusthvidløg
3 spsk hvid Balsamico
7 spsk koldpresset solsikkeolie/tidselolie/rapsolie

Bland alle ingredienserne til salaten sammen (undtagen granatæble kernerne og persillen) i et stort fad. Vend dressingen i og drys til sidst med persillen og granatæblekernerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar