lørdag den 16. juni 2012

Stegte grønne asparges med bagte æbler og feta



Disse 3 ingredienser smager så godt sammen. Egner sig desuden glimrende til grill retter. Man kan sågar vælge at grille de 3 ingredienser og sætte dem sammen til sidst. Så er der også lidt lækkert grill til vegetarerne.

1 klat smør
2 bdt grønne asparges, hvor den nederste grove del er brækket af
salt
3 lidt madagtige æbler skåret i 1 cm tykke både og bagt i ovnen på bageplade med bagepapir i 10 min ved 175 grader
3 tykke skiver god feta brækket i stykker

3 spsk af den klassiske pesto (se opskrift ovenfor) rørt med 2 ts citronsaft og 2 spsk olivenolie

Smøret smeltet på en varm pande og de grønne asparges ristes heri og drysses med salt. Læg låg på, så de kan dampe møre.
Læg de færdig stegte aparges på et fad og put de bagte æblebåde over. Smuldr fetaen henover og med en ske dryppes pesto-olien over til sidst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar