lørdag den 13. oktober 2012

Pebernødder

Små smagsbomber af jul. Ofrer man lige det ekstra og bruger Muscovadosukker, er de helt magiske.



ca. 200 stk

250 g blødt smør
2½ dl brun farin eller Muscovado sukker
2 ts stødt kanel
1 ts stødt hvid peber
2 ts stødt kardemomme
1 ts stødte nelliker
1 æg
4½ - 5 dl hvedemel


Smør, brun farin og krydderier puttes i en skål og æltes godt sammen. Ægget tilsættes og æltes med. Melet tilsættes lidt ad gangen og æltes ind i. Form dejen til små kugler på størrelse med hasselnødder med skal. Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir med passende mellemrum. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10 min - hold øje med dem. De skal ud, når de begynder at blive gyldne i kanten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar