søndag den 20. januar 2013

Hvid chokoladecreme - til det hele


Her er multicremen til det hele - til frugt, til kager, til trifli. Den er så lækker, at den højner alt, hvad den rører ved. Og så er den nem at lave. Her er den serveret på en kransekagebund og pyntet med hindbær.





Til 4 pers.

100 g hvid chokolade
1/4 l piskefløde
kornene fra 1 hel vanillestang





Hak den hvide chokolade fint, og kom den i en kasserolle sammen med fløden og kornene fra vanillestangen. Varm det hele op ved lav varme og rør godt rundt til al chokoladen er smeltet. Tag straks kasserollen af varmen og hæld cremen over i en piskeskål med høje sider. Stil den nu på køl - utildækket. Den må ikke dækkes af noget, da der så kan samle sig kondensvand, der kan løbe ned i cremen, som så ikke kan piskes senere. Når cremen er helt køleskabskold piskes den kort før servering, fuldstændig som man pisker flødeskum. Undgå at piske for meget, da cremen så kan skille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar