torsdag den 18. september 2014

Sildefileter med blomme-jalepeños salsa


Super nem, billigt og raffineret. Bare put det hele i stegesoen og efter 30 min er der serveret.
Har man ikke en stegeso, kan en stegepose bruges.

4 pers:

8 friske sildefileter
salt og friskkværnet peber

Salsa:
5 sveskeblommer skåret i helt små tern
1 spsk. fint hakket syltet jalepeños
1 stort fint hakket rødløg
1 lille citron i tynde halve skiver
½ dl rapsolie
1 ts lakridspulver
½ ts salt

Serveres med små nye kartofler eller perlerug.


I en stegeso pakkes de friske sildefileter med skindsiden nedad. Drys med salt og peber. Hak alle ingredienserne til salsaen og bland dem sammen i en skål. Hæld salsaen ud over sildefileterne. Læg låg på stegesoen og stil den i ovnen i 25 min ved 175 gr. varmluft.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar